Rețeaua de descoperire a frumuseții

De ce facem asta? Pentru că suntem de părere că nu trebuie să fie dificilă găsirea locurilor de înfrumusețare grozave, dorind totodată să îmbunătățim experiența clientului și standardele în sectorul de înfrumusețare. Simplu!

PENTRU CONSUMATORI

Am petrecut ceva timp căutând moduri de a facilita găsirea saloanelor de înfrumusețare și pentru a prezenta toate variantele disponibile în orașul dumneavoastră. Nu există nicio altă pagină care aduce la un loc recenziile de pe Google, Facebook sau Yelp, precum și ale noastre, fapt ce vă permite să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la următoarea dumneavoastră coafură sau tratament de înfrumusețare.

PENTRU PARTERENI (PROPRIETARII AFACERILOR)

Dorim să ajutăm toate tipurile de saloane, frizerii și spauri să-și crească afacerea, precum și, cel mai important, să îmbunătățească experiența clienților în același timp. O experiență mai plăcută pentru clienți = o afacere în creștere... SIMPLU! Cu soluția noastră software de management, cu stocare cloud, puteți administra toate aspectele afacerii dumneavoastră, înclusiv orarele, programările online și notificările programărior.

Dețineți un salon, o frizerie sau un spa? Creați-vă gratuit propriul orar chiar acum!

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Suntem o echipă împărțită în două țări, în Varșovia (Polonia) și Bișkek (Kârgâstan). Echipa noastă este formată din oameni ce vin din medii diferite, dar toți sunt experți în domeniile lor de activitate și au o pasiune în a ajuta Derscoperitorii și Partenerii în a avea o experiență minunată cu Belliata.