Rețeaua de descoperire a frumuseții

De ce facem ceea ce facem? Pentru că suntem convinși că nu ar trebui să fie dificil să găsești locuri de înfrumusețare excelente, având în același timp pasiunea de a crește experiența clienților și standardele de calitate în sectorul de înfrumusețare. Ușor!

PENTRU DESCOPERITORI (CONSUMATORI)

Am petrecut ceva timp cercetând cum să facem descoperirea frumuseții mai ușoară și prezentând toate opțiunile care sunt disponibile în orașul dumneavoastră. Nu există niciun alt site web care să reunească toate recenziile de pe Google, Facebook sau Yelp, precum și pe ale noastre, iar acest lucru vă permite să luați o decizie în cunoștință de cauză pentru următoarea tunsoare sau tratament de înfrumusețare.

PENTRU PARTENERI (PROPRIETARI DE AFACERI)

Vrem să ajutăm toate tipurile de saloane, frizerii și spa-uri să își crească afacerea și, mai important, să le îmbunătățim în același timp experiența clienților. O experiență mai bună a clienților = o afacere în creștere....fact! Cu soluția noastră de software de gestionare a saloanelor de înfrumusețare bazată pe cloud, puteți gestiona fiecare aspect al afacerii dvs., inclusiv programarea, rezervările online și memento-urile de programare.

Aveți un salon, frizerie sau spa? Creați-vă un program gratuit astăzi!

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Suntem o echipă răspândită pe cele două continente, în orașele Varșovia (Polonia) și Bișkek (Kârgâzstan). Echipa provine dintr-o mare varietate de medii, dar toți membrii echipei sunt experți în domeniul lor și au pasiunea de a-i ajuta pe cei care se despart și pe parteneri să aibă o experiență minunată cu Belliata.